levensloop...Kristel

geboren op 22 mei 1966,  56 jaar, moeder van 2 prachtige kinderen en 'happy' hertrouwd.img 002

Als kind en adolescent leerde ik steeds flink te zijn en niets van emoties de uiten, terwijl ik zo graag met anderen integriteit wilde delen. Door me als volwassene meer en meer te gaan aanpassen aan de eisen van de omgeving, van autoriteiten buiten mezelf, en overmoedig op alles in te gaan, belandde ik in 2003 in een burn-out, gevolgd door het syndroom fibromyalgie. Deze laatste pijnlijke, fysieke vertaling kwam sluipend tot stand, doordat ik me steeds meer uitsloofde voor de anderen om toch dat beetje liefde te (hopen) ontvangen. Een echtscheiding had ik erbij te verwerken. Maar ook dit had zijn betekenis voor mij. Na 6 jaar geraakte ik er, door eigen inzicht en veel moed en vertrouwen en zonder noemenswaardige behandelingen, helemaal bovenop. 

Ik weigerde mezelf op pensioen te laten zetten o.w.v. ‘ongeneeslijk’. Dit nam ik niet aan en DIT was mijn werkelijke keerpunt naar gezonde zelf-liefde toe. Alle symptomen verdwenen stilaan want ik kon mezelf nu stilaan graag zien door MEZELF de waardering en begrip te geven. Weg met die diepe onmacht en het morele lijden door afhankelijkheid. Ik kon snel daarop terug werken, steeds meer. Ik werd meer en meer dankbaar, eenvoudig om ‘het leven ‘zelf, het Goddelijk geschenk van twee prachtige kinderen te hebben ontvangen, de lessen die ik via mijn naasten voor mijn neus kreeg, het inzicht dat je ouders je het leven hebben gegeven om te kunnen evolueren als ziel, waarbij de beproevingen je juist sterker maken.

Ik begon nu WEL initiatief te nemen voor wat ik altijd al gemist had, wat ik ECHT diep rakend en vervullend vond, intuïtief leven, los van wat anderen ervan vinden. Ik ging het leven dieper onderzoeken. Ik verdiepte me via verkenning van onze spiritualiteit en volgde enkele zeer boeiende, levensechte opleidingen (zie lijstje onder). Na bijna 10 jaar praktijkervaring en de verrijking als gecertificeerd kindertolk om heel dicht bij je innerlijk kind te komen, kreeg mijn praktijk recent de nieuwe naam Triskel-coaching en het logo van het Keltisch symbool: de triskel, dewelke staat voor de drie-eenheid in ons. Ik koos ook voor een vernieuwde site en ben nu zo vervuld met mijn aanbod als dieptecoach (symboliek...., decodering via vorige generaties en eigen individuele pad, geboortetijd-trauma's om zo te komen tot ommekeer via onderbewuste processen, en ik koos ook om als kindertolk te werken om in de diepte van je eigen innerlijk kind te geraken (via je "bezorgde" verhaal over je biologische kind) en de pijn daaruit om te buigen.

Ik ga zo verder, steeds met de focus op de diepe kern van elke medemens.                  

Alle liefs en alle goeds voor jou, Kristel


                                                 

     Opleidingen/cursussen Kristel:

  • Gecertificeerd QHI-coach, bij Katty Desquesnes
  • Gecertificeerd MIR-Methode begeleider, bij Mireille Mettes, www.mirmethode.nl
  • Spiertesten/kinesiologie (2 vormen), (bij beide voornoemde opleidingen)
  • Cursus in Bachbloesemtherapie, bij Jef Strubbe, www.dewalnoot.be
  • Chinese gelaatkunde, bij Erwin de Vries
  • Gecertificeerd Kindertolk, bij Janita Venema, www.presentchild.com 
  • PPN-pre-en perinatale training bij Anke Hornbüssel,  www.bewustzijnshuis.be
  • Onderwijzeres voor de basisschool sedert 1988

 

 
terug: dieptecoaching-kindertolk naar: traject