Enkele mooie getuigenissen na een dieptecoaching:

 

Gerlinde getuigt:

Lieve Kristel, na een gesprekje met een vriendin die me over een traject bij jou vertelde, wist ik heel zeker 'ik moet bij Kristel zijn'. Ik ben heel blij dat ik naar mijn intuïtie geluisterd heb want de inzichten die je me hebt gegeven zijn van onschatbare waarde. Alhoewel ik niet goed wist wat je ging doen, had ik onmiddellijk vertrouwen in jou naar aanleiding van de gerichte vragen die je me stelde. Na een uitgebreid gesprek over 'mijn probleem' spraken we af dat jij mijn informatie zou bundelen en een 'decodering' zou uitwerken als sleutel naar verandering. Na ons eerste telefoongesprek voelde ik dat het proces al gestart was, gewoon door het aan de oppervlakte te brengen. Tijdens ons mailverkeer over en weer waarin je me nog een aantal dieptevragen stelde, vond ik het altijd wonderbaarlijk hoe jij alles kan duiden vanuit het systeem. Je stelde me ook steeds gerust en leidde me heel warm en liefdevol door het veranderingsproces. Telkens kreeg ik nieuwe inzichten en werd voor mij heel duidelijk dat alles gebeurt met een reden. Ik kreeg in mijn leven al heel veel boodschappen, maar als je ze niet begrijpt, lijken het obstakels en ga je eraan voorbij. Dankjewel om de boodschappen die ik kreeg voor mij te vertalen zodat ik ze nu als groeiwijzers kan inzetten.

Je hebt me de sleutel in handen gegeven zodat ik nu authentiek, kwetsbaar en open durf te zijn zonder te denken dat ik zwak ben. Een mooi gevolg hiervan is dat ik met deze sleutel de deur heb geopend om moeiteloos succesvol te ZIJN vanuit mijn vrouwelijke kant en daardoor niet steeds de druk meer voel om te DOEN.

Duizend maal dank, Kristel, om dit proces zo mooi te begeleiden.

 

 

-Melanie (34 jaar) getuigt:

Ik worstelde al zo lang met het beklemmende gevoel, telkens opnieuw in een situatie als ik in mijn werk iets moest brengen, waarmaken, tonen. En dan specifiek op het moment net VOOR de realisatie van mijn voorbereid werk. vb.angst en blokkeren met paniek/beklemming op de borst en keel, enkele minuten (soms ook wat langer vooraf) voordat mijn nieuw juweelontwerp voorgesteld mocht worden aan de buitenwereld, dus net voordat het volledig klaar/af was.

Kristel, je gaf me inzichten over eigen diepere delen in me die me onbewust in de overlevingsmodus hielden en me weerhielden om vrij te stromen naar iets concretiseren toe, iets tot realisatie brengen. waarbij de door jou voor mij uitgeteste MIR-Methodestappen na korte tijd oefenen thuis mij de bevrijding gaven, die ik ervoer in kleine aspecten van mijn thema en me meer en meer in het vertrouwen brachten door meer en meer succeservaringen te beleven. Mijn onderbewuste heeft werkelijk meegewerkt door een diepe geruststelling die door de coaching ontstond, speciaal op mijn specifieke thema, dus heel gericht en in alle veiligheid. Wat me bijzonder nog in de dieptecoaching raakte, was de link naar mijn geboortetijd, want inderdaad, ik ben net voordat ik op aarde geboren werd, dus concreet gerealiseerd was, beklemd geraakt in de navelstreng, niet lang, maar wel voldoende intens om de paniek van mijn barende moeder als doodsangst te ervaren. je leerde me ook dat zulk een ter wereld komende baby geen onderscheid kan maken tussen de gevoelens van de moeder en die van zichzelf, ook daarna nog lang niet. Dus de angst van mijn moeder was ook mijn angst, moeder wist waardoor ze angstig werd, ik als baby niet, dus het was als sterven... dringende nood/paniek/beklemming dus. Diezelfde angst beleefde ik dus alle jaren nadien , ook als schoolkind bv. net voordat ik iets moest brengen/tonen of een toets moest afleggen. Allemaal gelinkt dus met het geboortetrauma. Door met jou in het oude angstgevoel te gaan op een geruststellende begeleide manier, merkte ik lichamelijk eerst dat het nu niet meer zo bedreigend werd en stilaan van me weggleed, het diende me niet meer, deze paniek, ... het was voorbij, de echte dreiging. Voor deze doorbraak ben ik zoo dankbaar en ik weet zeker dat het voor elke emotionele oude shock zo verloopt en getransformeerd kan worden. Je gaat a.h.w. de oude angst voorbij door ze toch onder ogen te brengen, te doorvoelen en er dan vanuit jezelf afscheid van te nemen, het geeft die grote opluchting en er komt energie vrij voor nieuwe focus. Ook dank voor het opzoekwerk en uittesten van hetzelfde thema in de verdere teruggaande bloedlijn van mijn moeder. Je leerde me dat het belastende thema daar al leefde (bij vader van mijn moeder, en je vroeg naar een bepaald voorval dat ook werkelijk in die sfeer gebeurd is) en dus tot nu toe nog niet was opgelost en daarom doorgegeven tot een nakomeling het met hoger bewustzijn aanpakt en voor bevrijding zorgt.. Nu is het mooie dat ik met plezier in de concrete fase ga bij een nieuw ontwerp op mijn werk, bij een voorstelling tijdens een workshop, bij een bekendmaking via media/reclame enz...Heerlijk bevrijd! Thanks!!!

 

 

Enkele mooie getuigenissen na een kindertolktraject 

Kort verslag ban kindertolk over vader van gameverslaafde zoon (anoniem)  (wordt zo snel mogelijk weergegeven)

Annelien,hoogzwanger van baby Jef

Hey Kristel, er is een wonder gebeurd, ik vertelde je amper enkele dagen geleden dat mijn baby in stuithouding lag, dat ik wel vertrouwde op een natuurlijke bevalling met deze baby-ligging, maar hoopte nog steeds dat ie zou draaien. Jij vertaalde wat het betekende voor mijn innerlijk kind,dit verhaal, deze wens en dat ik daarbij, als ik dit wenste, op een avond, in stilte met mijn ongeboren kindje, deze boodschap mocht terugkoppelen en hem geruststellen, en hem in liefde zo kon begeleiden op een spontane kering in mijn baarmoeder. Guess what? twee dagen nadien bij arts op controle en Jef was gekeerd, met zijn kontje naar ben eden.. een wonder in alle dankbaarheid ! Zo eenvoudig via de moederliefde dankzij jouw concrete inzichten en raad , zelfs tot in mijn onderbewuste en doorgegeven aan mijn lieve kindje, de spiegel van mijn innerlijk kind!! Op naar een veilige gezonde natuurlijke bevalling!

 

Moeder Ann over 9-jarige Mats – typering: de verbaal agressieve
Hoi Kristel, je vertaling van mijn verhaal over zoon Mats is een groot geschenk voor ons gezin. De relatie tussen Mats en mij voelt voor mij zo veel liefdevoller. Het doet deugd om zijn gedrag te kunnen plaatsen en zo iedereen in het gezin te helpen. Ik voel me als mama terug vrij en blij. Ik heb ook meer zelfvertrouwen als mama en dat is zo veel waard. Door de vinger te kunnen leggen op de blokkades in mezelf en me bewust te worden van de overlevingsstrategieën die ik nog steeds hanteerde, kreeg ik meer inzicht in mijn aandeel. Je formuleerde voor mij enkele diepe passende perspectiefzinnen om verder te groeien.
Ik kan veel beter omgaan met wat zich aandient in ons gezin. Ik luister op een andere manier naar wat mijn kinderen en/of partner vertellen of ik begrijp wat ze me echt vertellen. Moeilijk gedrag of lastige boodschappen begrijp ik anders dan voorheen. Ik heb een beter inzicht in onze gezinsdynamiek; Ik heb ook meer vertrouwen in mezelf en in Mats. Ik heb ook een beter inzicht in mijn eigen aandeel, tekortkomingen en talenten en ook in dat van de andere gezinsleden.
Het allerbelangrijkste dat ik leerde is nog dat alles liefde is. Ook de moeilijkere boodschappen en situatie brengen deze boodschap als je ze maar kan begrijpen.
Bedankt om de boodschappen van Mats zo helder te vertalen, Kristel!! Je energie is zo liefdevol dat ik me altijd veilig heb gevoeld om er voluit voor te kunnen gaan.
Heel veel liefs, Ann

vader dochter

 

Moeder Ann over 15-jarige zoon Lieven – typering: de verlegene


Van harte bedankt! Ik zie onze zoon Lieven al zelfstandiger worden. Bij mijn hulp voor het Frans studeren komen we niet meer met elkaar in conflict, geen gedoe, geen discussies en hij voelt zich er zekerder in. Met die ene leraar klikt ‘t nu ook vlotter, beiden begrijpen elkaar zelfs.
Lieven staat in de jeugdbeweging duidelijk in zijn kracht nu. Mijn man en Lieven delen samen hun interesse voor de muziek volop.

Wat ik nu weken later nog kan vertellen over mezelf is dat ik op professioneel gebied meer weet wat ik wil. Je had me nog op mijn ontluikende missie gewezen in voorbije mail.
Hopelijk kan ik binnenkort halftijds terug een administratieve job gaan doen met zeker ook contact met klanten.
Daarnaast wil ik bij Timotheüs de opleiding van rouw en stervensbegeleider gaan volgen maar moet eerst de eerste module intuïtieve ontwikkeling volgen. Deze opleiding start op 2/10. Ik wil graag de meer spirituele benadering leren om mensen te begeleiden bij rouw en verlies. Sinds ik dit weet voel ik me ook rustiger.

Door volop in de menopauze te zijn, voelde ik mij helemaal niet goed. Maar door nu actie te ondernemen door mijn voeding voor een groot stuk aan te passen en een voedingssupplement specifiek voor de menopauze te nemen, voel ik mij al veel beter.

Eind juni begin juli hebben mijn zoon en ik samen bij vzw Atlantis in Sint-Truiden luistertherapie gevolgd.
Lieven heeft de volledige 12 dagen volgehouden. De verwerking van informatie verloopt nu duidelijk vlotter bij hem.

Lieven is geslaagd en zal volgend schooljaar terug humane wetenschappen gaan volgen. Super he , terwijl school zo lastig was voor hem.
Ons hele gezin heeft er baat bij dat ik bij jou voor een kindertolktraject ben gekomen...Uit dank wil ik je ook helpen om het kindertolken verder te geven.

smiley Veel liefs Xxx Ann

 

 

 

 

fcbk

terug: Blog naar: contact