Dieptecoaching: Individuele coaching of relatiecoaching

                 

 

Dieptecoaching + MIR-Methode voor je onderbewuste : Voor volwassenen en adolescenten vanaf 18 jaar

intake met client   + vertaling thema's + opstellen MIR-Methode stappen op maat  + terugkoppeling in de praktijk (+ verslag) (dus 2 sessies is client aanwezig)

prijs:     75 euro voor intake (90 min.)

          + 75 euro voor terugkoppeling (60 min.) met schriftelijk verslag: vertaling + oefeningen voor onderbewuste (MIR)

Je vertelt je persoonlijk ‘knagend’ thema en eventuele belasting, vrijuit. Bij een diepteconsult ga ik met jou reeds tijdens deze afspraak dieper in op dit thema. Ik stel bijkomende dieptevragen, test sommige onderliggende geblokkeerde zaken met het spiertesten uit. Ik verklaar voor jou mogelijke triggers en spiegelfuncties. Ik ga kijken naar verbanden met trauma’s rond je geboortetijd. Ik scan je bloedlijnen naar voorafgaande gelijkende schokkende belevenissen,… en duid het geheel, indien gewenst, spiritueel, opdat je je vertrouwen en inzicht kan versterken.
Ik leg dus de diepere achterliggende kern van je thema bloot en help je ‘je innerlijke puzzel’ weer heel maken.

Ik licht je ‘innerlijke puzzel’ helder toe, bespreek met jou de verbanden en onderliggende behoeften… en geef je een samenvatting. We kijken samen of er nog iets aan follow-up nodig is of je wacht af hoe je eigen persoonlijke proces evolueert. Vaak ben je na dit innerlijk werk al sterk en onafhankelijk op weg. Later wijst het zich vanzelf uit wat eventueel nog nodig kan zijn aan begeleiding of als bv. een nieuw thema zich aandient.

 + persoonlijke MIR-Methode-stappen  Om alles via het onderbewuste te integreren,test ik de 9 MIR-Methode-stappen specifiek voor je uit, ik ga kijken welke stap echt voor jou nodig is in je huidig proces en je krijgt je persoonlijke stappen op maat in een verslag,, als eenvoudige inoefening thuis voor je onderbewuste, voor een korte periode. Ik ga dus heel persoonlijk via het spiertesten in op jouw diepere lagen van de 9 basisstappen van de MIR-Methode, om vrede in jezelf te bekomen, op welk thema dan ook.

De 9 basisstappen:  zie filmpje Mireille Mettes (pagina 2)

vb MIR-Methodestap. Een ingezoomd deeltje uit een  praktijkvoorbeeld van een uittesting: Ik test je via het spiertesten sterk (=JA),  op stap 3a: Vader loskoppelen, dan test ik verder welke emotie van hem je mag loskoppelen, bv onmacht vader loskoppelen. Ik test uit hoe oud/jong je was toen je zijn onmacht overnam onbewust: bv op 4 jaar. Ik test , als het kan, nog verder uit in welke omstandigheden dit gebeurde enz...

Dan test ik of er nog andere van de 9 basisstappen verfijnd uitgetest mogen worden, op dit moment van je groei. En dan ga ik ook daarin verder. Tot ik test dat je protocol met persoonlijke stapjes klaar is.

Je krijgt een diep rakend geheel dat thuis zijn werk doet omdat je thuis de super-eenvoudige techniek gebruikt van het contact met de huid terwijl je je stappen opzegt, en dit om je onderbewuste mee te activeren.

 

(Eventueel) tweede afspraak: follow-up(s)

Om te bespreken of je persoonlijk welzijn bereikt is, welke processen bezig zijn en of er nog iets extra aan begeleiding nodig is. Meestal ga je zelfstandig voort na reeds 1 diepteconsult omdat de kern geraakt is en je onderbewuste dus meewerkt en daardoor echte verandering optreedt. Bewust en onbewust komt op 1 lijn te staan.


 
Indien je zelf ook moeder of vader bent van… : kan je, op jouw vraag, na een diepte- + MIR-Methode consult nadien nog aanvullen met een kindertolktraject, indien je zelf aangeeft dat jouw uitdaging ook sterk gespiegeld wordt door één van je kinderen en je je eigen innerlijk kind en diens behoeften nog beter wil begrijpen en liefhebben.  (meer: zie pagina Dieptecoaching en kindertolken)

vrijheid


Je wil jezelf en je naasten graag helpen, dan kan een afspraak:

 

Button 1

facebook